Snippet

28 Şubat 2012 Salı

Felipe Melo: Juventus'a dönmeyeceğim.


'' Juventus'a geri dönmeyeceğim, asla. Ben ve ailem orada çok zor yıllar geçirdik. Bana verdikleri şans için hep minnettar kalacağım ama benim oradaki dönemim bitti.''
 Bu cümleler Melo'nun 'TMW Magazine'dergisine verdiği röportajdan alındı. Şunu açık bir şekilde söyleyebiliriz ki Melo kafasında Juve'yi bitirmiş. Bunu nedenini anlamak hiç zor değil aslında. Bir ülkede işinizi yapmaya çalışıyorsunuz ve medya tarafından işini en kötü yapan çalışan damgası yiyorsunuz. Sokakta ailenle dolaşırken bile insanlar sana o gözle bakıyor doğal olarak hayat oldukça zorlaşıyor. Daha sonra başka bir ülkedeki bir yerde işe başlıyorsunuz. Birçok kesim sizin yaptığınız işe saygı duyuyor ve çok seviliyorsunuz. Melo'nun durumu bundan çok farklı değil. İstenmediği bir kulüpten geldi ve şu an belki de hayatının en mutlu ve en formda dönemlerinden birini yaşıyor. Üstelik her seferinde dile getirdiği milli takıma seçilmesi bence çok yakın.


 Felipe Melo yıllık 3 milyon 300 bin Euro garanti ücret alıyor ve sene sonunda Galatasaray 13 milyon Euro'ya onun bonservisini alma hakkına sahip. 29 yaşındaki bir oyuncuya Galatasaray bu kadar ücret öder mi? Sahsi görüşüm ödeyebileceği yönünde ayrıca Melo için Beşiktaş'ın Fernandes transferinde uyguladığı politika da uygulanabilir. Juve İtalya'nın tok satıcı takımlarından biridir ve Galatasaray'ın ara transfer döneminde Shaqiri için önerdiği transfer teklifinden haberdardır. Bu durumun transferde indirimi biraz güçleştireceği görüşündeyim. Ayrıca Melo'nun bu sezonki performansı da Juve'nın elini güçlendirecektir. Yaz transfer döneminde gündemi oldukça meşgul edeceğe benzeyen  Melo'nun sonunu bekleyip göreceğiz.

2 yorum:

  1. önce hasan ali kaldırım ve amrabatı alalım o zaman, sonra para bitti deyip indirim isteriz:) şaka bir yana bu iki isimden özellikle hasan ali kaldırım alınıp hakan balta gönderilmediği müddetçe bu takıma bir değil iki tane melo alsanız gene olmaz istediğiniz. tekrar kiralanabilir bence ya da oyuncuya verilecek paradan kısılıp bonservise eklenebilir.. oyuncu eğer brezilya milli takımını istiyorsa zaten abartılı bir para olmasa da oynar bence. keşke kazım kalsaydı.. yabancı oyuncuların takıma adaptasyonu için bir jokerdi bence kazım. ayrıca yedek beklese çok iyi yedek olur kazımdan riera misali... Yunus Tokat

    YanıtlaSil
  2. Yunus, Hasan Ali ve Amrabat konusunda sana katılıyorum ama bu trasferlerde Kayseri sorun çıkarabilir. Melo'nun tekrar kiralanması da bir seçenek tabiki. Ayrıca Kazım'ın sezon sonu dönme ihtimali de var.

    YanıtlaSil