Snippet

8 Nisan 2012 Pazar

Manisaspor vs Galatasaray 0 - 4


İyisiyle kötüsüyle normal sezonu en yakın takipçinine fark atarak lider bitirdi Galatasaray. Son maç ligden çoktan düşmür Manisaspor karşısında rahat bir galibiyet aldı. Artık sıra ikinci aşama olan Süper Finaller. Bu başarının anlam kazanabilmesi için başarılı grafiği Süper Finallerde de devam ettirmek gerekli.


Maçla ilgili notlar...

1-Muslera'nın gol atması rakibe saygısızlık olarak algılanmamalı. Sonuçta bu bir oyun ve kurallar dahilinde eğlenmek adına yapılan bir şey. Bu rakibi küçümsemekse 'oley çekmek' rakibe küfürdür. Bunun altında birşey arayan varsa gol sonrası Muslera'nın gülüşüne baksın.

2-Aydın Yılmaz şaka falan kendini gerçekten toparları. Atılan ilk iki golde bir penaltı yaptırdı bir de asist. Bu da Terim'in başarısıdır. Helal olsun.

3-Emre Çolak daha geçen hafta kartla ilgili uyarı almıştı. Kendisini bu konuda geliştirmeli, açıkçası beynini kullanmalı. Oyun içinde özellikle pas organizesyonlarında yine çok başarılıydı, hakkını yemeyelim. Kırmızıyı yedikten sonra Selçuk'un, Emre'nin kafasına vurması maçın önemli karelerinden biriydi bence.

4-Milan Baros yine gol attı, Süper Final öncesi ekstra moral oldu.

5-Selçuk İnan ligin kaderini belirledi resmen. Takımın gizli kaptanı-beyni-herşeyi... Bu arada topu Necati'den alıp Muslera'ya veren de o.

Not: ''Geçen sezonun ardından Galatasaray nasıl/neden bu kadar başarılı? '' Sorusunu Galatasaraylı blog yazarlarına sorduk. Çok yakında bütün cevaplardan oluşan yazıyı blogdan yayınlamayı düşünüyoruz. Bir haftadır üzerinde çalıştığımız güzel bir çalışma oldu. Bilginize...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder