Snippet

6 Nisan 2011 Çarşamba

Değişim Nerede ?



Yeni hocamız Bülent Ünder geldiğine birtakım değişiklikler yapacağını açıklamıştı. Belki kötü giden sezonda yapılabilecek birtakım küçük değişiklikle taraftarın mutlu edilebilirdi. Ancak Antalya maçında 11'de Insua'yı beklerken Hakan Balta'yı oynarken gördük. Dolayısıyla Neill stoper oynamak zorunda kaldı ki Serkan'ın yerine onu sağ bekte görmeyi arzu ederdik. Kaleci değişimi konusunda ise yabancı sıkıntısı olmaması için Ufuk'un oynaması isabetli sayılabilirdi.

Stacu neden hala kanat oynuyor, Pino neden forvet anlayamadık. Değişim bu kadar mı zor anlamak mümkün değil. Zaten takım bu sistem bu oyuncularla ligde bu durumda; kupa, Avrupa falan zaten yalan olmuş. Öyleyse neden hala aynı oyuncular üzerinde ısrar ediliyor.

Neden hala yedekten M. Sarp, Barış, Aydın giriyor. A takımda A2 den 4-5 futbolcu oynasa, ilk kez bir genç A takım forması giyse ve biz 5-0 yenilsek  bu taraftar bu kadar isyan etmez (eminim o çocuklar daha mücadeleci oynar daha iyi skorlar alırız). Umarım önümüzdeki haftalarda gerçek manada bir değişim görürüz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder